Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Autor Tema: RTV  (Pročitano 773 puta)

Navaghio

• Junior Spamer
  • **
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
Odg: RTV
« Odgovor #45 poslato: март 12, 2010, 11:11:47 »

Granica izmedju demokratije i anarhije je jako tanka.  :rules:

!up coya
Sačuvana
Silence must be heard, noise should be observed.

pperegi

• Džomba
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« Odgovor #46 poslato: март 12, 2010, 11:25:40 »

svidja mi se sto nisi napisao "nece biti novih mapa"...tako da se jos uvjek nadamo.... ;D

a sto se tice svega ostalog....ako se i dalje nastavi izvoljevanje svega i svacega...mozda bi vam bilo najlakse da otvorite temu u kojoj ce svi ostaviti svoje predloge i da im izadjete u susret koliko je moguce vise (znam da vam nije mali posao da se drndate sa novim plug in-ovima, scriptama i chudima), naravno na odredjeno vrijeme (tipa 7 dana), i kada se svi opet smore od sopstvenih ideja vratite na staro a onima koji budu opet izvoljevali da mozete fino da zapusite usta bez mnogo prepiske...

uvjek ce biti onih koji ce traziti nesto novo....promjene su ok...svi volim da mjenjamo....sta god to bilo...al sto je mnogo mnogo je....
Sačuvana

galleryst

• Džomba
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« Odgovor #47 poslato: март 12, 2010, 12:25:27 »

Poenta svega je da se nikada svima nece udovoljiti po bilo kom pitanju tako da ni ne vidim raspravu :)

Ja sam jedan od onih 1% kada mi nishta ne smeta, a ne smeta mi, jer ne igram zbog kantera, nego zbog ekipe i zajebancije...

Ako niste skontali, mene nema na servu ukoliko nema dobre ekipe ;)

zz
Sačuvana
Words can be broken so can bones!

CoYotE

• Moderator
  • Džomba
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« Odgovor #48 poslato: март 12, 2010, 12:41:57 »

Ne smeta nikome nishta preterano, samo neko da neki komentar, novu ideju, ljudi se zaborave pocinju da pishu svakakve fantazije. I josh jednu stvar konstantno zanemarujete. Vecina stalnih igraca ne posecuje 4um, jednostavno igra i ne troshi vreme za prepiske. Poenta ove teze je da ako se cacne bilo shta i promeni ovi shto se ne bune (u daljem tekstu "zadovoljni") ce poceti da se bune. Jedina dobra stvar ce biti zato shto ce vishe ljudi biti na 4umu, naravno "zadovoljni" ce postati "nezadovoljni", trazice da se vrati na staro i sve u krug...
  Tako da skratimo pricu, sve shto moze da se poboljsha, bice pobljshano kao i do sada. Nikada nismo vas zanemarili niti ignorisali, imajte malo poerenja. A za mape, zelite li da cujete???

HEHEHE, zezam se, bice, High ima neke ideje pa kada zavrshi sadashnje obaveze priskocicemo vam i sa tim, strpljenja...
Sačuvana

xpendula

• Guja
  • *
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« Odgovor #49 poslato: март 12, 2010, 13:55:46 »

ok Coyote. ti si glavni i postujem. ne bih dalje sirio temu jer vidim da od toga nema nista ali bih performulisao predlog i zavrsio sa pricom oko RTV. razlog nije to da bi moja bila poslednja ili sta god vec sto vidim da bar 30% vas nije ni shvatilo sta sam predlozio i kakve promene bi to donelo. pa se nadam da ce neko nekad ponovo pokrenuti isto pitanje. verujem da je vecini palo u oci ono - ukida se RTV- i to je bilo dovoljno. takodje sam preterao sa predlogom od 15 min, ispravljam se i kazem 20. dakle, pretpostavimo da se od sutra ukida RTV.
1. mapa traje 20 min
2. nominate ostaje
3. na kraju mape ako admin pretpostavi da bi ljudi zeleli da nastave sa istom, da na glasanje da se aktuelna mapa produzi (koliko god, na njima je)
sada bih voleo da razmislite o sledecem:
ako mapa traje 20 a ne 30 min dobijamo sledece:

VISE MAPA
1. za npr 2 sata (120min) promenicemo 6 mapa a ne 4 kao do sad pa u krug. time dobijamo mogucnost privikavanja na nove mape za one koji imaju averziju prema novinama pa u startu odbijaju bilo kakvu mogucnost promene

MANJE STEKA
2. ne verujem da se iole ozbiljnom igracu isplati da bar u tolikoj meri kao do sad trosi vreme na stek jer dok se on nakani da izadje iz rupe, mapa prosla. dakle veca dinamika u igri

NEMA SPAMOVANJA, SVADJA , BOLJA ORGANIZACIJA...OKO RTV-A
cesto se desavalo da se mape u roku od samo 20-ak minuta i po 3 puta promene. ne znas ni sta si poceo ni gde si stao. ovako, unapred znas da mapa u osnovi traje 20 min odvajas npr sat i po za CS taj dan i znas da ces igrati 6 "punih" mapa...

I ONI KOJI MISLE DA GUBE UKIDANJEM RTV, AKO MALO RAZMISLE VIDECE DA DOBIJAJU
svi su manje ili vise iz kojeg god razloga u startu kucali RTV zeleci sto pre sledecu mapu. time ste (smo) nipodastavali pravo izbora (kad smo kod demokratije) igraca koji su sam par trenutaka ranije izglasali aktuelnu mapu...medjutim ako je mapa smor i traje 30 min pa to nekako svarim, vidim da ce i sledeca biti ako ne losa a ono bar 3. put izglasana tog dana, i da cu opet morati da cekam 30 min da bi konacno dobio meni interesantnu mapu, naravno da cu kucati RTV. posle ima neko drugi tamo kome se to ne svidja i tako u krug...to smo pominjali ovde vise puta. (inace jedan od razloga zasto ljudi kucaju RTV, znam pouzdano, je taj sto u startu posle 2-3 partije ne mogu nikog da ubiju?!). sto ce reci, nije demokratija za svakog. a kako dobijamo ukidanjem RTV-a? tako sto kako rekoh nece morati da "trpe" odredjenu mapu 30 nego 20 min.tako sto ce vise mapa biti u opticaju pa ce morati i njegova da dodje na red u skorije vreme.tako sto ce moci da se diskonektuje na startu i da udje za 20 min znajuci da mu ne moze nista promaci u medjuvremenu, a ne kao do sad "primoran" si da sedis i cekas jer je moguce da se mapa promeni svaki cas, kao na lutriji, ako te izvuku super ako ne dzabe si "gubio veme"

PROBA
probajmo mesec dana pa da vidimo sta smo dobili a sta izgubili.super su ankete ali to nije to.

jasno je da bar za sad nema nista od toga ali morao sam da kazem jasnije sta mislim, nadam se da nema ljutnje. pozz
ps. mozda ce me buduci narastaji bolje razumeti  :)
Sačuvana

CoYotE

• Moderator
  • Džomba
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« Odgovor #50 poslato: март 12, 2010, 14:23:53 »

Aj ovako, stavim ja RTV da bude 90%, tako da ne moze da se kaze da ga nema a ne moze ni da se postigne ta kvota, admini nece kucati RTV. Mapa ostaje 30 min i nominate se ne dira. I spremite se sada na komentare "zadovoljnih" koliko ce ih biti i da ovo shto se raspravlja na 4umu ne mora da bude prihvaceno na serveru. Ja pokushavam da izbalansiram 4um i server.

RTV je poceo po novim pravilima, sada ce da vidimo shta se deshava...
Sačuvana

CoYotE

• Moderator
  • Džomba
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« Odgovor #51 poslato: март 12, 2010, 14:32:22 »

Nova pravila su da 90% igraca mora kucati rtv i da RTV opcija moze da se zapocne tek 10 min od pocetka mape...
 Aj sada da vidimo shta se deshava...
Sačuvana

CoYotE

• Moderator
  • Džomba
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« Odgovor #52 poslato: март 12, 2010, 14:36:07 »

Ma ovo je sada pocetak, ek ocekujem "zodovoljne" koje cu uskoro zvati "nezadovoljni"...
Sačuvana

blejim

• General Džomba
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« Odgovor #53 poslato: март 13, 2010, 18:11:39 »

Obrisan spam, drzite se topica :P
Sačuvana

Hamato

• Junior Spamer
  • **
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« Odgovor #54 poslato: март 14, 2010, 06:54:43 »

au Blejim brate, izbrisa i šta treba i šta ne treba...

ponoviću još jednom šta mislim o temi u globalu i o odluci za RTV 90%, i neću više da spemujem:

:( :-\ :-X ??? >:( :gan1:
Sačuvana