Imam jedan predlog i voleo bih da ga admini razmotre...Da nekada (primer: 2 puta dnevno, jednom nedeljno, vikendom) admini menjaju mape, znaci, nema nominejta, nema rtva, admini menjaju mape po "osecaju"...Smatram da bi bilo zanimljivije, kontam da je ok predlog... Shta fali, ako nishta drugo, bice raznovrsnije...Iovako demokratski STALNO mi biramo mape i UVEK su ISTE...
Ako nishta drugo, ako hocesh, napravi vot na forumu
Ma jok...meni svejedno sta se igra.....
Imate nominate da izaberete mape koje ce se glasati. Imate rtv da promenite na izabranu mapu.KRENE IZABRANA mapa i OPET kucate rtv Cemu to ?
Ulice grada ostashe prazne iako grejashe rome
upravo tako pperegi, ja sam već prestao da čitam ove teme... non stop se neko žali i daje sumanute predloge, a tek se registrovao na forum a ni na serveru pretpostavljam da nije duže... prosto mi je začuđujuće da je ova tema ima već 3 strane... ukidanje RTV-a? map-time 15 minuta? WTF?!?!?!nikad neće sve biti po svačijoj volji, a i bilo bi dosadno da je sve svima savršeno...p.s. sa druge strane apsolutno ne podržavam kikovanje igrača, od strane pojedinih admina, zbog kucanja RTV. Ako je RTV već omogućen igračima, onda ne vidim smisao da se igrači kažnjavaju jer su kucali RTV, i da zbog toga dolazi do neželjenih konflikata na relaciji igrač-admin.