Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Autor Tema: Skinovi za css  (Pročitano 193 puta)

pperegi

• Džomba
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
Skinovi za css
« poslato: март 12, 2010, 14:54:28 »

Htjeo bih da postavim pitanje na ovu temu....znam da ce vecina reci sta hvali defoult oruziju ali eto...meni i nije toliko radi oruzija koliko do nisana i zvuko odredjenog oruzija koje ja uglavnom koristim....
E sada...skinovi su na starom serveru radili ok...al od kada se uradio novi nece...jos uvjek je moguce ubaciti novi skin za uniforme vojnika ali oruzije (zvuk i izgled) kao i neke dodatne applikacije ne rade za igrace koji korista original igricu...ovi koji koriste hacked radi sve kao i ranije....
E sada zanima me da li ce se vracati na staro, tj da li ce svi moci da koriste skinove nako nekada ili je to jednostavno neki bug...jer cinjenica je da pojedini skinovi olaksavaju igru ili bar stimulisu igraca....svojim izgledom i zvukom....
Nadam se da nije suvise zahtjevno pitanje...al chisto ovi koji se smaraju na poslu da imaju sta da chitaju i odgovaraju kako bi prije ubili radno vrijeme  ;)

poz od bestije
Sačuvana

Neocekivana

• Lady moderator
  • Junior Spamer
  • Van mreže Van mreže
  • Where you gonna run to?
    • Pogledaj profil
Odg: Skinovi za css
« Odgovor #1 poslato: март 12, 2010, 21:36:44 »

Nisam neki expert za te dodatke cssu, i glasam za default skinove...
Elem, da sam na tvom mestu ne bih se zezala sa tim... Prisustvovala sam kmecanju kako sve to izbaguje igru, a i sto je jos zanimljivije X puta se
desilo da KAC banuje pojedine skinove, zasto nemam pojma... Ostavis lepo na defaultu igru i mirna glava... :)
Sačuvana
I got lost on the way but I'm a Supergirl, and Supergirls don't cry...
I got home late last night, but I'm a Supergirl, and Supergirls just fly...
Koliko ljudi grese kad misle da prestaju da se zaljubljuju kad ostare, a ne znaju da su ostarili kad prestanu da se zaljubljuju.

_AlExaNDaR_

• Senior Spamer
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: март 12, 2010, 21:42:37 »

bestija, Ako skines skinove, i koristis, (POGOTOVO AKO KORISTIS ZA SVAKO ORUZIJE) mnogo ce da ti laguje. Imao sam iskustva sa tim i glasam za default
Sačuvana

pperegi

• Džomba
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: март 12, 2010, 21:46:26 »

ma ja sam imao skinove za 10-12 oruzija i radilo je sasvim ok....a to za kac ban zavisi koji skin skidas...fino je naznaceno hackovan ili defoult skin...i ja sam uglavnom koristio one koje je VALVE odobrio....i sve je radilo savrsheno...sada je na serveru podeseno da budu defoult ali vidim da cracked css i dalje radi sa njima dok original nece (samo uniforme).....nista pretjerano bitno...vise je kuriostina...
Sačuvana

blejim

• General Džomba
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: март 13, 2010, 18:14:11 »

bestija tebi nece nista lagovati, aleksandar je mislio na nas smrtnike sto nismo dali pola milje evra za komp :P
Sačuvana

_AlExaNDaR_

• Senior Spamer
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: март 13, 2010, 20:58:06 »

bestija tebi nece nista lagovati, aleksandar je mislio na nas smrtnike sto nismo dali pola milje evra za komp :P

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Nisam znao i da moze vama da laguje, zbog mojih skinova  ??? ??? ??? ::)
Sačuvana

CoYotE

• Moderator
  • Džomba
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: март 19, 2010, 09:54:05 »

Neshto ti valve i VAC nije merodavan za ovaj server. Na serveru se nalazi KAC a on nije Valveov proizvod, tako da znash. Inace na serveru je podeshena sv_pure 1 opcija, Kac zahtea ovaj setings a to znaci default skinovi u prevodu!
Sačuvana

pperegi

• Džomba
  • Van mreže Van mreže
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: март 19, 2010, 15:06:57 »

kapiram ja ovo al i dalje sa sve sv_pure 1 opcijom svima je data mogucnost da promjene uniformu...ja sam par dana drzao plave i crvene i u prichi sa ashom zakljucio da i nije fer sa moje strane pa sam vratio na staro...kao i za igrace koji ne koriste originalnu igricu....na njih opcija sv_pure 1 ne utice....mogu da koriste skinove koje god...bilo oruzije, uniforme, taoci i sl....meni nije toliko ni bitno nego eto da ukazem na razliku.....

poz od bestije
Sačuvana